Arbeidsrecht

"Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Daadkrachtig en voortvarend handelen kan van essentieel belang zijn."

Binnen het arbeidsrecht kunnen er lastige vraagstukken spelen rond bijvoorbeeld ziekte, ontslag, collectieve arbeidsovereenkomsten, concurrentie- en relatiebedingen, pensioenregelingen, medezeggenschap en arbeidsomstandigheden. Om problemen tussen werknemer en werkgever te voorkomen, is het raadzaam om in een vroeg stadium advies in te winnen bij een expert op het gebied van arbeidsrecht. Daarmee kunt u veel problemen en (langslepende) arbeidsrechtelijke procedures voorkomen.

Ons team van Sijben & Partners Advocaten geniet een uitstekende reputatie op het gebied van het arbeidsrecht. Onze advocaten zijn ervaren specialisten die alles in het werk stellen om uw belangen optimaal te behartigen. Met onze specialistische kennis voorzien wij u van een helder advies en bepalen samen met u een duidelijke strategie. Wij procederen, adviseren en bemiddelen voor zowel werkgevers als werknemers in allerlei arbeidsrechtelijke kwesties zoals ontslag, loonvorderingen, bedrijfsongevallen, cao-vraagstukken en bijzondere arbeidsrechtelijke bedingen.

Mocht u mediation bij een arbeidsconflict overwegen, dan kunt u terecht bij onze gecertificeerde mediator Maurice Sijben. Hij gaat graag met u en uw werknemer/werkgever op zoek naar een oplossing die recht doet aan de belangen van alle partijen binnen het conflict.

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, dan bent u bij Sijben & Partners Advocaten aan het juiste adres. Onze advocaten staan graag voor u klaar om uw juridische conflict op een pragmatische wijze voor u op te lossen.

Wenst u een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde advocaten op onze locatie in Heerlen, wij zijn bereikbaar via info@sijbenpartners.nl of bel naar +31 45  560 22 00. Wij helpen u graag.

Advocaten en juristen arbeidsrecht

Wij helpen u graag.

mr. Maurice Sijben
mr. Vian Vonken
mw. mr. Gabi Jongen
mr. Milan Gaber
mw. mr. Lieke Isenborghs
mr. Stijn Hamers
mw. mr. Marjolein Koolen-Ummels
mw. mr. Beau Ceryse van Hees
mw. mr. Firi Boukhris
mw. mr. Charlotte Huisman