Arbeidsrecht

"Het arbeidsrecht is een dynamisch rechtsgebied. Daadkrachtig en voortvarend handelen kan van essentieel belang zijn."

Binnen het arbeidsrecht kunnen er lastige vraagstukken spelen rond bijvoorbeeld ziekte, ontslagprocedures, pensioenregelingen en medezeggenschap en arbeidsomstandigheden. Om problemen te voorkomen, is het raadzaam om in een vroeg stadium advies in te winnen bij een arbeidsrechtexpert. Daarmee kunt u veel problemen en (langslepende) procedures worden voorkomen.

Komt het dan toch tot een conflict? Dan staan onze arbeidsrechtadvocaten graag voor u klaar om dit pragmatisch en soepel voor u op te lossen. De arbeidsrechtadvocaten van Sijben & Partners Advocaten voorzien u van een helder advies en bepalen samen met u een duidelijke strategie. Onze arbeidsrechtadvocaten genieten een uitstekende reputatie en zijn ervaren specialisten die alles in het werk stellen om uw belangen optimaal te behartigen.

Ook indien u mediation overweegt, kunt u terecht bij onze gecertificeerde mediator Maurice Sijben die graag met u en uw werknemer/werkgever opzoek gaat naar een oplossing die recht doet aan de belangen van alle partijen.

Bent u dus opzoek naar een advocatenkantoor arbeidsrecht in Heerlen, dan bent u bij Sijben & Partners Advocaten aan het juiste adres. Wij procederen, adviseren en bemiddelen in alle arbeidsrechtelijke leerstukken, waaronder:

Advocaten en juristen arbeidsrecht

Wij helpen u graag.

mr. Vian Vonken
mw. mr. Gabi Jongen
mr. Maurice Sijben
mr. Milan Gaber
mr. Stijn Hamers
mw. mr. Lieke Isenborghs