Specialismen

De handen uit de mouwen en gáán. Zo doen wij dat hier.

Het team van Sijben & Partners Advocaten bestaat uit uitstekende advocaten en juristen. Stuk voor stuk hebben zij de keuze gemaakt om zich te specialiseren op enkele rechtsgebieden, waarin zij excelleren. Bij ons advocatenkantoor bent u verzekerd van de noodzakelijke deskundigheid, waarvan in het bijzonder arbeidsrechtelijke en ondernemingsrechtelijke zaken.

Onze onderscheidende kracht is gelegen in specialisatie, oplossingsgerichtheid en korte lijnen. Bij ons advocatenkantoor heeft u één aanspreekpunt. Deze medewerker is goed op de hoogte en vooral betrokken bij uw zaak. U kunt erop rekenen dat wij voor u te werk gaan en oog hebben voor de kosten. Heeft u vragen over arbeidsrecht, ondernemingsrecht of over ons advocatenkantoor? Wenst u een afspraak te maken op onze locatie in Heerlen, wij zijn bereikbaar via info@sijbenpartners.nl of bel gerust naar +31 45  560 22 00.

Ontmoet team Sijben & Partners

Academy tweede kwartaal

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Klik hier voor meer informatie of aanmelden

Aanmelden nieuwsbrief
Ik ga akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrieven. Ik kan mij te allen tijde laten uitschrijven door een mail te sturen naar info@sijbenpartners.nl