Ondernemingsrecht

"Ondernemingen met juridisch bewustzijn presteren beter."

Iedere ondernemer komt in aanraking met het ondernemingsrecht. Bij het oprichten van een onderneming dient een ondernemer al een keuze te maken over de ondernemingsvorm. Een ondernemer zal ook overeenkomsten aangaan met andere partijen en om die reden zullen contracten worden opgesteld. De afspraken die in deze overeenkomsten zijn neergelegd, zijn van groot belang voor een onderneming. In geval van een geschil met een andere partij kunnen de onderlinge afspraken van doorslaggevend belang zijn.

Een onderneming kan voorts onder meer te maken krijgen met een fusie, overname, uitkoop van een aandeelhouder, ontslag van een bestuurder of bestuurdersaansprakelijkheid. In dergelijke situaties is het raadzaam om tijdig juridisch advies in te winnen. De regelgeving is complex en tijdige juridische ondersteuning kan cruciaal zijn.

Onze advocaten ondernemingsrecht hebben jarenlange ervaring in het adviseren en procederen voor bedrijven en particulieren. Onze advocaten stellen uw belangen voorop, werken met korte lijnen en denken proactief mee.

Wenst u een afspraak te maken met één van onze gespecialiseerde advocaten op onze locatie in Heerlen, wij zijn bereikbaar via info@sijbenpartners.nl of bel naar +31 45  560 22 00. Wij helpen u graag.

Advocaten ondernemingsrecht

Wij helpen u graag.

mr. Maurice Sijben
mw. mr. Gabi Jongen
mr. Milan Gaber
mw. mr. Lieke Isenborghs
mr. Stijn Hamers
mw. mr. Marjolein Koolen-Ummels
mw. mr. Beau Ceryse van Hees
mw. mr. Firi Boukhris
mw. mr. Charlotte Huisman