Dienstverlening

Het team van Sijben & Partners bestaat uit uitstekende advocaten en juristen. Stuk voor stuk hebben zij de keuze gemaakt om zich te specialiseren op enkele rechtsgebieden, waarin zij excelleren. Bij ons kantoor bent u verzekerd van de noodzakelijke deskundigheid.

Onze onderscheidende kracht is gelegen in specialisatie, oplossingsgerichtheid en korte lijnen. Bij ons kantoor heeft u één aanspreekpunt. Deze medewerker is goed op de hoogte en vooral betrokken bij uw zaak. U kunt erop rekenen dat wij voor u te werk gaan en oog hebben voor de kosten.

Het is mogelijk uw zaak te laten behandelen op uurtarief, op basis van een fixed fee of een andere samenwerkingsvorm (bijvoorbeeld op basis van afspraken zoals vastgelegd in een mantelovereenkomst). Ook is het mogelijk om uw zaak betaald door uw rechtsbijstandsverzekeraar in de voorbereidende en procedurefase aan ons uit te besteden. Neem vrijblijvend contact op met Sijben & Partners Advocaten te Heerlen om uw juridische mogelijkheden te bespreken met een van onze ervaren advocaten of juristen.

Heeft u nog vragen?

Neem gerust contact met ons op