Echtscheiding

Een echtscheiding is vaak een zeer ingrijpende gebeurtenis: een echtscheiding verandert uw leven, er moet veel geregeld worden en dit roept allerlei verschillende emoties op.

Ook kan het proces erg ingewikkeld zijn en leert de ervaring dat het vaak moeilijk is om tot gezamenlijke afspraken te komen en daarbij voor een zorgeloze afwikkeling te zorgen.

Een echtscheidingsadvocaat begeleidt u hierin door professionele bemiddeling, behartigt uw belangen en regelt – samen met u – de gehele echtscheiding. Bij de afwikkeling van een echtscheiding dienen de juiste keuzes gemaakt te worden, ook naar de toekomst toe, afspraken moeten juridisch kloppen maar moeten bovenal bij u passen.

Vaak is het van belang dat een echtscheidingsadvocaat reeds in een vroeg stadium bij de afwikkeling van de echtscheiding betrokken wordt om al zo snel mogelijk een omgangsregeling met kinderen, alimentatiebetaling of verdeling van een aantal zaken te regelen.

Is bij een echtscheiding verdeling van een onderneming aan de orde, dan is het belangrijk dat een echtscheidingsadvocaat met ondernemingsrechtelijke kennis en ervaring u hierbij begeleidt.

Bij een echtscheiding in gezamenlijk overleg kan de echtscheidingsadvocaat u behulpzaam zijn met het opstellen van een convenant om de gemaakte afspraken vast te leggen.

Sijben & Partners Advocaten beschikt over echtscheidingsadvocaten in de regio Heerlen met ruime ervaring in de afwikkeling van zowel echtscheidingen met particuliere als met zakelijke belangen. Zij helpen u graag in deze levensveranderende kwestie.

In het Nederlands recht is het thans nog steeds zo dat het indienen van een echtscheidingsverzoek via een (echtscheidings-)advocaat verplicht is. Wenst u contact met ons advocatenkantoor te Heerlen? Dit kan via info@sijbenpartners.nl dan wel via 045 – 560 22 00.