Letselschade

"Een ongeval is al ingrijpend genoeg: wij regelen de rest."

Letselschade is de lichamelijke en geestelijke (immateriële) schade die iemand ondervindt als hij of zij bij een ongeval betrokken is. Alle letselschades die zijn ontstaan door een ongeval of ongeluk waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden kan voor een letselschadevergoeding in aanmerking komen.

Een letselschadevergoeding bestaat uit de materiële schade en de immateriële schade. De materiële schade bestaat uit onder meer:

- Ziektekosten, ziekenhuiskosten, revalidatie kosten;

- Kosten voor herstel en beperking van schade;

- Inkomensverlies, carrièreschade en verminderde pensioenopbouw;

- Vergoeding voor mantelzorg en externe hulp;

- Studievertraging;

- Advocaatkosten.

Naast de materiële schade kunt u recht hebben op smartengeld. Dat is de vergoeding voor immateriële schade - emotionele schade- die het ongeval u heeft toegebracht of u in de  toekomst zal brengen.

De taken van een advocaat zijn onder andere:

- De aansprakelijkstelling opstellen en versturen

- Schadeposten in kaart brengen

- De schadevergoeding berekenen

- Onderhandelen met de verzekeraar van de tegenpartij

- Indien nodig de zaak voor laten komen bij de rechter

Behalve een intensief juridisch traject, is letselschade claimen bovendien ook emotioneel een zware opgave, waarbij een advocaat u de juiste steun kan bieden.

Bent u slachtoffer van letselschade of juist aansprakelijk gesteld? Laat u dan adviseren en bijstaan door een advocaat van Sijben & Partners Advocaten uit Heerlen. Wij beschikken over advocaten die gespecialiseerd zijn in het letselschaderecht en u gedurende het hele traject persoonlijk en met al hun deskundigheid bijstaan: van de eerste intake tot aan het verhalen van een rechtvaardige vergoeding op de tegenpartij. Wij contacteren de tegenpartij of hun verzekering, nemen u zo veel mogelijk zorgen uit handen, en maken ons er sterk voor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wenst u een afspraak te maken bij ons advocatenkantoor in Heerlen, wij zijn bereikbaar via info@sijbenpartners.nl of bel gerust naar +31 45  560 22 00.

Advocaat letselschade

Ik help u graag.

mw. mr. Beau Ceryse van Hees