Juridisch conflict

Als ondernemer bent u bezig met de (kern-) activiteiten van de onderneming. Gaat u een bedrijf overnemen of reorganiseren of gaat uw bedrijf een doorstart maken of samenwerken/fuseren met andere bedrijven? Dat kan er voor zorgen dat u met juridische conflicten geconfronteerd wordt. Deze juridische conflicten vormen een risico voor uw onderneming.

Onze specialisten op het gebied van ondernemingsrecht zijn u graag van dienst en adviseren u deskundig en efficiënt over de veel voorkomende juridische conflicten binnen ondernemingsrecht.

Veel voorkomende juridische conflicten zijn bijvoorbeeld wanneer een mede-eigenaar een meningsverschil heeft en jullie hier beiden niet uitkomen. Wanneer hier het bedrijf onder lijdt, is het voor beide ondernemers verstandig om bemiddeling te regelen middels een ervaren ondernemingsrecht advocaat, zodat de problemen niet verder escaleren in oncontroleerbare situaties en het juridisch conflict op positieve wijze wordt opgelost.

Aangezien het ondernemingsrecht een complex rechtsgebied is, zijn er bij Sijben & Partners Advocaten adviseurs, zoals Gabi Jongen, Lieke Isenborghs en Milan Gaber, die deze juridische conflicten zorgvuldig kunnen oplossen. Zij helpen de ondernemers met het structureren van de onderneming, treden vakkundig op in conflicten en zijn een breed aanspreekpunt voor bedrijven en hun werknemers.

Wilt u als ondernemer meer weten over onze advocaten en hun specialistische kennis ter zake  ondernemingsrecht en juridische conflicten? Ga naar onze ondernemingsrecht pagina of neem vrijblijvend contact met ons op via +31 45  560 22 00 of info@sijbenpartners.nl.