Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht is een onderdeel van het privaatrecht, dat zich bezighoudt met rechtspersonen en dan toegespitst op bedrijven met winstoogmerk, dus ondernemingen. Het ondernemingsrecht wordt vaak nog onderverdeeld in rechtspersonenrecht en vennootschapsrecht.

Het betreft een vrij complex rechtsgebied dat uit zeer veel wetten en regels bestaat. U bent daar uiteraard niet dagelijks mee bezig, maar het is wel van belang dat u tijdig weet waar u aan toe bent.

Als ondernemer bent u bezig met de (kern-) activiteiten van de onderneming.

Gaat u een bedrijf overnemen of reorganiseren of gaat uw bedrijf een doorstart maken of samenwerken/fuseren met andere bedrijven? Onze specialisten op dit gebied zijn u graag van dienst en adviseren u deskundig en efficiënt.

Voorkomen is beter dan genezen.

Laat u daarom vroegtijdig door ons adviseren over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van ondernemingsrecht voordat u een ingrijpende activiteit gaat ondernemen. Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring met ondernemingsrecht en stellen uw belang voorop. Verder kunnen wij voor u, middels ons uitgebreide netwerk, belangrijke contacten leggen als het gaat om financiering, organisatie-advies, aan- of verkoopprocessen binnen de regio Parkstad.

Wenst u een afspraak te maken met onze ervaren ondernemingsrecht advocaten gevestigd in de regio Parkstad. Neem contact met ons op via info@sijbenpartners.nl dan wel via +31 45  560 22 00.