Arbeidsrecht

Binnen het arbeidsrecht kunnen er lastige vraagstukken spelen rond bijvoorbeeld ziekte, ontslag, collectieve arbeidsovereenkomsten, concurrentie- en relatiebedingen, pensioenregelingen, medezeggenschap en arbeidsomstandigheden. Om problemen tussen werknemer en werkgever te voorkomen, is het raadzaam om in een vroeg stadium advies in te winnen bij een expert op het gebied van arbeidsrecht. Daarmee kunt u veel problemen en (langslepende) arbeidsrechtelijke procedures voorkomen.

Ons team van Sijben & Partners Advocaten geniet een uitstekende reputatie op het gebied van het arbeidsrecht. Onze advocaten zijn ervaren specialisten die alles in het werk stellen om uw belangen optimaal te behartigen. Met onze specialistische kennis voorzien wij u van een helder advies en bepalen samen met u een duidelijke strategie. Wij procederen, adviseren en bemiddelen voor zowel werkgevers als werknemers in allerlei arbeidsrechtelijke kwesties zoals ontslag, loonvorderingen, bedrijfsongevallen, cao-vraagstukken en bijzondere arbeidsrechtelijke bedingen. Onze advocaten staan graag voor u klaar om uw juridische conflict op een pragmatische wijze voor u op te lossen.

Ook indien u mediation bij arbeidsconflicten overweegt, kunt u terecht bij onze gecertificeerde mediator Maurice Sijben. Hij gaat graag met u en uw werknemer/werkgever op zoek naar een oplossing die recht doet aan de belangen van alle partijen binnen het conflict.

Bent u dus op zoek naar een advocatenkantoor in de regio Maastricht dat is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, dan bent u bij Sijben & Partners Advocaten aan het juiste adres. Wenst u een afspraak te maken met één van onze advocaten op onze locatie in Heerlen, wij zijn bereikbaar via info@sijbenpartners.nl of bel gerust naar +31 45  560 22 00. Wij helpen u graag.