mw. mr. Lieke Isenborghs

LinkedIn

Lieke Isenborghs
Advocaat

isenborghs@sijbenpartners.nl

045-5602200

Kan niet, bestaat niet.

Expertise: procesrecht, arbeidsrecht, huurrecht en bouwrecht.

In 2003 is Lieke afgestudeerd en sedertdien werkzaam geweest bij een tweetal rechtsbijstandverzekeraars en in de advocatuur.

Zij heeft zowel de particuliere cliënt, het MKB als de grotere bedrijven bijgestaan in een grote diversiteit van juridische vraagstukken en geschillen.

In 2018 heeft Lieke de overstap gemaakt naar Sijben & Partners Advocaten en houdt zij zich met name bezig met de algemene (proces)praktijk, waaronder arbeidsrecht. Lieke is tevens gespecialiseerd in huurrecht en bouwrecht. Lieke is tevens lid van de vereniging voor bouwrechtadvocaten (VBR-A)

Meedenken met de cliënt. Dat is haar motto. Zij staat voor een oplossing die juridisch recht doet aan de situatie maar kan zich ook goed verplaatsen in de vaak ook emotionele aspecten die cliënten ervaren bij juridische conflicten.

Mw. mr. Lieke Isenborghs heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende specialisaties geregistreerd:
– Algemene praktijk; civiel
– Burgerlijk procesrecht.

Deze registratie verplicht tot het elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Email mw. mr. Lieke Isenborghs Terug naar overzicht