mr. Milan Gaber

LinkedIn

Milan Gaber
Advocaat

gaber@sijbenpartners.nl
045-5602200

Better safe than sorry.

Expertise: arbeidsrecht, intellectuele eigendom, contractenrecht en mediation

Milan Gaber heeft als specialisatie arbeidsrecht. Hij voltooide de Grotius specialisatie opleiding arbeidsrecht (post-academische leergang). Milan Gaber heeft ervaring als zowel advocaat én bedrijfsjurist. Als bedrijfsjurist in de muziek- & entertainment branche heeft hij zich verder bekwaamd in het intellectuele eigendomsrecht en het (internationaal) contractenrecht. De combinatie advocaat/bedrijfsjurist maakt dat Milan Gaber bijzondere expertise heeft op het snijvlak van HRM-gerelateerde vraagstukken en het arbeidsrecht.

Milan is lid van de Vereniging voor Auteursrecht.

Milan Gaber is gekwalificeerd MfN-registermediator. Bij mediation wordt de hulp van Milan Gaber vooral ingeroepen bij arbeidsgeschillen maar ook ondernemingsrechtelijke kwesties en diverse andere problematieken.

Mr. Milan Gaber heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende specialisaties geregistreerd:
– Arbeidsrecht
– Intellectueel eigendomsrecht
Deze registratie verplicht tot het elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Email mr. Milan Gaber Terug naar overzicht