ONZE MISSIE; UW SUCCES 

Onze kracht ligt in het verbinden. Daarom geloven wij in nauwe samenwerking. Onderling en met onze cliënt. Laagdrempelig en open. Eigenzinnig en betrokken. Wij bieden niet alleen juridische vakkennis, maar begrijpen ook de markt waarin onze cliënt actief is. Wij plaatsen uw vraag voorop en bieden praktische en transparante oplossingen waarop u kunt vertrouwen. Wij werken dan ook enkel op die gebieden waar we goed in zijn.

Onze wereld verandert. Wij veranderen mee. Samen met u!

De wereld waarin wij leven en werken verandert in snel tempo. De werkelijkheid wordt steeds complexer. Niets is meer goed of fout en niets meer zwart of wit. Zekerheden zijn niet meer vanzelfsprekend. Dat is de wereld waarin ons kantoor samen met u een actieve rol wil vervullen. Samen kansen benutten en uitdagingen aangaan; samen ondernemen, samen successen boeken. Daarom Sijben & Partners Advocaten!

Wij onderscheiden ons door kwaliteit en snelheid van handelen. Dienstverlening en Service schrijven wij met hoofdletters. Onze advocaten en juristen zijn toppers, sterk door specialisatie. Dynamisch, professioneel en met oog voor kosten. Wij geloven in persoonlijk contact: korte lijnen en één aanspreekpunt voor u. Laagdrempelig, dicht bij de klant.

Wat wij u te bieden hebben
Wij bieden u houvast in deze complexe wereld. Door u te adviseren, te begeleiden en voor u te procederen over onderwerpen die er echt toe doen. Onze advocaten, juristen en mediators zijn experts op hun vakgebied. Wij streven naar duurzame relaties met onze cliënten. Met de meesten hebben wij al jarenlang een hechte samenwerking. Onze werkwijze is direct en persoonlijk. Korte lijnen en één persoonlijk aanspreekpunt voor u. Met gespecialiseerde advocaten op de verschillende rechtsgebieden. Bovendien hebben wij samenwerkingsverbanden met andere specialisten, ook over de grenzen heen. Door de jaren heen hebben we een prima reputatie weten op te bouwen.
Wij heten u van harte welkom.

Meer weten?
Bel ons via telefoonnummer: 31 (0)45-560 22 00 of stuur een email: info@sijbenpartners.nl. Wij nemen snel contact met u op!

Uiteraard kunt u ook binnenlopen op onze hoofdlocatie in Heerlen, of – na afspraak – op onze bezoekadressen in Roermond, Amsterdam en Den Haag.

Terug