Personen / Familie / Erfrecht

familiePas als het mis gaat, staan we er bij stil. Maar een groot gedeelte van ons familieleven wordt beheerst door het recht. Aan het begin van een nieuw leven (geboorte), het verder opbouwen van een leven samen (huwelijk) en het einde van een leven samen (echtscheiding, overlijden) geldt, naast alle emoties die daarbij een rol spelen, een wirwar aan juridische regels en voorschriften. En juist wanneer de emoties hoog oplopen, heeft u advies nodig van een ervaren buitenstaander die u objectief en deskundig kan adviseren, maar die wel aan uw kant staat en denkt in oplossingen om verder te kunnen gaan.

Voor kwesties met betrekking tot het personen- en familierecht, zoals echtscheidingen, verdeling van het gemeenschappelijk vermogen, gezag en omgang, alimentatie en ondertoezichtstelling kunt u bij ons terecht voor deskundig advies op maat.

Ook op het gebied van het erfrecht kunnen wij u adequaat bijstaan met het juiste gevoel voor verhoudingen. Vaak is het onvermijdelijk om te procederen. Anderzijds zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mediation die wij optimaal kunnen inzetten om het recht weer uit uw privéleven te halen zodat u weer verder kunt met uw leven.

Meer weten?

Neem dan contact op met: mw. mr. Gabi Jongen

Terug