Met recht de beste!

Sijben en Partners Advocaten onderscheidt zich door kwaliteit en snelheid van handelen. Dienstverlening en Service schrijven wij met hoofdletters. Onze advocaten en juristen zijn topspelers op hun terrein, door specialisatie sterk. Dynamisch, professioneel en met oog voor kosten. Wij geloven heilig in direct en persoonlijk contact en dat betekent: korte lijnen, in één aanspreekpunt voor u. Laagdrempelig, dicht bij onze klanten.

Naast gespecialiseerde advocaten op diverse rechtsgebieden, biedt Sijben en Partners Advocaten tevens Mediation, een Onderwijskantoor en Incasso aan. Indien nodig brengen wij u met andere specialisten in contact, zoals Strafadvocaat mr. K. Regter, die werkzaam is in onze vestiging in Heerlen. Sijben en Partners Advocaten, Sijben en Partners Mediators, Sijben en Partners Onderwijskantoor en Sijben en Partners Incasso staan voor u klaar en hebben de oplossing voor uw probleem in huis.

In tegenstelling tot veel andere kantoren kiest Sijben en Partners Advocaten ervoor het kantoor te runnen als een bedrijf. Snelle, op maat gesneden dienstverlening gaat hand in hand met deskundigheid en laagdrempeligheid. In deze formule geloven wij. En met succes, want door de jaren heen hebben we een prima reputatie weten op te bouwen binnen Limburg. Hoe? Door enerzijds ondernemer te zijn met onze ondernemers en anderzijds klant te zijn met onze particuliere cliënten. Daar ligt onze kracht! U bent dus bij Sijben en Partners Advocaten van harte welkom.

Terug