geldEffectief incasseren, dat is het motto van Sijben & Partners Incasso (SPI). Door een combinatie van kundigheid, ervaring, snelheid en daadkracht, in combinatie met een no-nonsense aanpak, zorgen wij ervoor dat uw geld zo snel mogelijk bij u terecht komt.

Met SPI beschikt u over een krachtig wapen tegen wanbetalers! Bij het innen van uw vordering beschikt u over de veelzijdige kennis die Sijben& Partners Advocaten in huis heeft. Doordat er een team van ervaren advocaten en juristen achter het incasseren van de vordering staat, zal de debiteur vaak meteen geneigd zijn de vordering te voldoen.

Het belangrijkste voordeel voor u is dat u op korte termijn kunt beschikken over het geld waar u recht op heeft. Daarnaast zorgt SPI ervoor dat de tijdrovende bezigheid van het bewaken van de termijnen en het strikt naleven hiervan u uit handen wordt genomen.

Ook hebt u een vaste contactpersoon, bij wie u met al uw vragen terecht kunt. En omdat uw klant vanwege onze aanpak zonder gezichtsverlies kan betalen blijft de relatie met u vaak in stand.

Meer weten?
Neem contact op via 045 – 560 22 00.

Terug