In verband met het corona virus hebben wij besloten alle geplande lezingen en masterclasses van de Sijben & Partners Academy in de maanden april, mei en juni te verplaatsen naar september, oktober, november en december. Wij ontvangen dan, zoals het er nu uitziet, maximaal 10 personen per lezing en zorgen voor meer dan anderhalve meter afstand tussen de deelnemers. De regels van het RIVM worden door ons strikt nageleefd.

Onze Sijben & Partners Academy omvat een reeks lezingen die zijn bedoeld om u zowel te voorzien van actuele en nuttige informatie over diverse onderwerpen, alsook om in een informele setting met elkaar van gedachten te kunnen wisselen over praktijkervaringen of vragen te stellen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden kan via: https://sijbenpartners.nl/lezingenseminars/aanmelden.php?sector=AR

Sijben & Partners Academy
Terug