Familierecht

"Belangrijke, persoonlijke gebeurtenissen in uw leven verdienen gedegen advies en bijstand."

Het familierecht is een breed rechtsgebied dat zich bezig houdt met de juridische aspecten van allerlei familiebetrekkingen. Of het nu gaat om een echtscheiding , een omgangsregeling, een alimentatiekwestie of een erfrechtelijk probleem: het gaat telkens om kwesties die voor de familie ingrijpend zijn en vaak met veel emoties gepaard gaan. 

Voor een aantal zaken, waaronder een echtscheiding of een gezagskwestie is het verplicht om je te laten bijstaan door een advocaat. Ook wanneer dit echter niet verplicht is, is het verstandig om een gespecialiseerd familierecht advocaat in te schakelen. Het familierecht is een complex rechtsgebied waarbinnen geschillen vanwege hun aard vaak emotioneel belastend zijn voor de betrokkenen. Daarom heb je een familierecht advocaat nodig die hier oog voor heeft. Het is belangrijk dat je je over het juridische gedeelte van de zaak je geen zorgen hoeft te maken.

Ook als ondernemer is het van belang dat u stilstaat bij de doorwerking van uw ondernemingspraktijken in uw huwelijkse relatie. Krijgt uw partner bij scheiding bijvoorbeeld ook een deel van de onderneming, of wat betekenen schulden van uw onderneming voor uw partner of kinderen? Allerlei zaken waarover wij u graag adviseren.

Voor deskundige en persoonlijke bijstand kunt u terecht bij de familierecht advocaten en juristen van Sijben & Partners Advocaten uit Heerlen. Onze advocaten hebben jarenlange ervaring in het familierecht en zijn hierin gespecialiseerd. Op ons advocatenkantoor te Heerlen adviseren wij je bij vragen en geschillen en treden voor je op bij procedures op onder meer de volgende gebieden:

Advocaten familierecht

Wij helpen u graag.

mw. mr. Gabi Jongen
mw. mr. Marjolein Koolen-Ummels
mw. mr. Beau Ceryse van Hees