Juridische conflicten ondernemers

Als ondernemer bent u bezig met de (kern-) activiteiten van de onderneming. Gaat u een bedrijf overnemen of reorganiseren of gaat uw bedrijf een doorstart maken of samenwerken/fuseren met andere bedrijven? Onze specialisten op dit gebied zijn u graag van dienst en adviseren u deskundig en efficiënt.

Het kan dan ook voorkomen dat hierbij juridische conflicten kunnen ontstaan, zoals wanneer bijvoorbeeld een mede-eigenaar een meningsverschil heeft en jullie hier beide niet uitkomen. Wanneer hier het bedrijf onder lijdt, is het voor beide ondernemers handiger om bemiddeling te regelen, zodat de juridische conflicten niet uit de hand lopen. 

Aangezien het ondernemingsrecht een complex rechtsgebied is, zijn er bij Sijben & Partners Advocaten adviseurs zoals Frans Aarts die deze juridische conflicten zorgvuldig kunnen oplossen. Ze helpen de ondernemers met het structureren van de onderneming, treden vakkundig op in conflicten en zijn een breed aanspreekpunt voor bedrijven. 

Wilt u als ondernemer meer weten over onze advocaten en hoe zij te werk gaan binnen het ondernemingsrecht? Bekijk dan hier wat onze ervaren advocaten bieden en neem vrijblijvend contact met ons op!