Masterclass verdieping ziekteverzuim

1 juni 2023 Masterclass verdieping ziekteverzuim

Op donderdag 1 juni 2023 verzorgen wij een Masterclass verdieping ziekteverzuim.

Tijdens deze Masterclass – als vervolg op de Masterclass ziekteverzuim van 29 maart 2023 en de Verzuim Check-Up, die met veel enthousiasme zijn ontvangen - wordt onder meer ingegaan op de beëindiging van de arbeidsovereenkomst tijdens ziekte, hoe om te gaan met vakantiedagen tijdens ziekte, ziekmeldingen in verband met een arbeidsconflict (STECR Richtlijn) en de RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie).

De onderwerpen die tijdens de Masterclass verdieping ziekteverzuim de revue zullen passeren, staan los van de topics die zijn behandeld tijdens de Masterclass ziekteverzuim van 29 maart 2023. Bent u tijdens de eerdere Masterclass ziekteverzuim aldus niet aanwezig geweest, dan is dit geen probleem!

Bent u op zoek naar praktische handvaten om het ziekteverzuim in uw organisatie aan te pakken en verder te professionaliseren, meld u dan nu aan voor onze Masterclass.

Programma

15.00 uur - ontvangst met koffie en vlaai

15.30 uur – start programma

17.00 uur – borrel


U kunt zich middels onderstaand inschrijfformulier voor één of meerdere lezingen inschrijven. De inschrijving staat open voor meerdere deelnemers per bedrijf.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie of vragen kunt u zich wenden tot Celine Schoenmakers.

Aanmeldformulier Sijben & Partners Academy 2023
Masterclass arbeidsrecht